Restaurant Voldaan zoekt een bedrijfsleid(st)er

Op zoek naar een bedrijfsleid(st)er!
 
Dit omdat ik even een sabbatical ga houden. Na 9 jaar, 8 maanden en 13 dagen zijn tijd en ik nog steeds geen vrienden. Mijn hoofd zit vol met nieuwe plannen en ideeën voor de toekomst, maar ik kom er maar niet aan toe. De liefde voor het bedrijf is er nog steeds, maar nu is de tijd aangebroken om meer quality-time te gaan hebben met mijn lieve familie en mijn plannen daadwerkelijk te kunnen doorvoeren.
 
Wat houdt dat in voor jou?
 
Het idee is dat jij bedrijfsleider wordt van mijn eerste kindje en daarmee de taken op je neemt die ik nu voornamelijk uitvoer. Dat betekent dat jij 5 dagen per week gastheer/gastvrouw bent van onze gasten, roosters maakt, en personeel aanstuurt gedurende de avond.
Ook vind ik het fijn dat je onze sociale media bijhoudt, evenementen op Facebook organiseert en mooie kliekjes op Instagram plaatst om zo het bedrijf zo goed mogelijk te promoten.
Je wordt natuurlijk goed ingewerkt en je krijgt voldoende ruimte en tijd om het bedrijf te leren kennen en jezelf te ontplooien bij Voldaan.
 
Wat heeft restaurant Voldaan jou te bieden?
 
Minimaal 32 uur
Naast een marktconform salaris & fooi, krijg je ook de mogelijkheid met jouw kwaliteiten het bedrijf te laten groeien, het combineren van wijn-spijs, non-alcoholisch-spijs en bier-spijs en om je eigen stempel te drukken in omgang met de gasten.
Daarnaast werk je in een jong en gedreven team dat ook erg van gezelligheid houdt.
Lijkt dit jou wat?
Stuur een mail, bel naar 024-3605750 of kom even binnengelopen!