voldaan-restaurant

Voldaan verbouwt

Na de kerst in 2015 zijn we voor twee weken gesloten geweest. Niet om bij te komen van de mooie kerstdagen, maar om de boel eens even helemaal af te breken en om te gooien van binnen. Het werd tijd voor iets anders. Meer onze eigen stijl! De muren een nieuwe frisse kleur, de bar een volledig nieuwe inrichting en de sfeer nog beter.  Met het hele team en aanhang hebben we ervoor gezorgd dat u hier vanaf 12 januari weer heerlijk sfeervol, warm en gezellig kunt dineren.  Onze planning was krap maar door de goede begeleiding van Geert van Nispen, Bouwcab Nijmegen hebben wij alles binnen de gestelde termijn kunnen realiseren.

Tijdens het diner kunt u bekijken welke wijnen er onder andere geserveerd worden door een blik op de muur te werpen, hier vind u een selectie van onze verschillende wijnen. 

Orga bouw heeft een absoluut aandeel gehad in de verbeterde sfeer bij Voldaan. Zij werken enkel met natuurlijke en natuurvriendelijke producten en halen hiermee buiten naar binnen. Het resultaat is geweldig! Met een oude opnieuw ontdekte muur, een praktische bar gemaakt om aan te dineren  en de wand vol wijnglazen heten wij u vol trots weer van harte welkom bij restaurant Voldaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *